Motorstorm 3 Duyurusu Yakında!

01.06.2010 18:50 İhsan Aktı

    



     E3 2010
öncesi Little Big Planet 2 , Killzone 3 ve Infamous 2 gibi üç önemli yapımı açığa çıkan Sony cephesindeki  hareketlilik uzun süre devam edecek  gibi gözüküyor.

     Meristation isimli İspanyol oyun sitesinin yayınlanan son Podcast'inde Motorstorm serisinin yeni oyununun kısa bir süre sonra Ps3 için  resmen açıklanacağı ima edildi. Bunun yanısıra   bu durumun dünyanın en iyi oyun forumu olarak nitelendirilen Neogaf'te de başlık açılarak dile  getirilmesiyle de haberin ciddiyeti ortaya konulmuş oldu.

     Özellikle 2. oyunuyla büyük beğeni toplayan ve PS markasının başarılı yapımları arasında yer alan  Motorstorm serisinin yeni oyununun en kötü ihtimalle E3 2010'da karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Motorstorm: Apocalypse Platformlar: PS3 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler