Motorstorm 3 Geliyor!

21.02.2010 17:06 Ersin Kılıç

  
     Sony Playstation 3'ün en gözde oyunlarından biri olan ve E3 2006'daki tanıtım videosu ile birlikte uzun süre tartışmaların odağı haline gelen Motorstorm'un yeni oyunu yolda mı?
 
     Her ne kadar E3 2006'daki görselliği yakalayamasa da, yeni nesil sistemlerin grafiksel ve eğlence anlamında en iddialı yapımlarından biri olan Motorstorm'a daha sonra Pasific Rift ve PSP için yapılan Arctic Edge katılmıştı.
 
     Bugün ise oyunun üçüncü versiyonu ile ilgili ilk haber ortaya çıktı. Sony'nin İngiltere kanadı Motorstorm 3'ün domain adresini satın aldı. SCEA tarafından satın alınan adresin tamamı ise Motorstorm3.com şeklinde.
 
     Muhtemelen önümüzdeki E3 fuarında yeni bir Motorstorm oyunu ile karşılaşabiliriz.
 
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Motorstorm: Apocalypse Platformlar: PS3 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler