Motorstorm: Apocalypse'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

22.08.2010 00:50 Samet Konuksal


 
 
     Kıyamet sonrasını konu alan senaryosuyla dikkatleri çeken, daha çok arcade türüne kayan yarış oyunu Motorstorm: Apocalypse'in çıkış tarihi ve DLC(indirilebilir içerik) planları Gamescom'da belli oldu. 
 
     SCEE'den gelen açıklamaya göre Motorstorm: Apocalypse, önümüzdeki senenin Şubat ayında çıkışını yapacak. Ancak Motorstorm: Apocalypse'in çıkış tarihi, ay bakımından belli olsa da gün bakımından gizliliğini hâla koruyor.
 
     Çıkış tarihinin yanı sıra Motorstorm: Apocalypse için DLC planlarının yapıldığı da açıklandı. Yapılan ilk açıklamalara göre Motorstorm: Apocalypse'in çıkışından sonra yayınlanacak olan bu DLCnin içeriğinde, "binlerce özelleştirilebilir araç ve parçalar" bulunuyor. Oyunun kesin çıkış tarihi belli olmadığı gibi, duyurulan bu DLCnin de çıkış tarihi henüz belli değil.
 
     Harabeye dönmüş bir şehir ve dünyanın sonunda geçecek olan "arcade-yarış" oyunu Motorstorm: Apocalypse, PlayStation 3'e özel olarak çıkacak. 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Motorstorm: Apocalypse Platformlar: PS3 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler