Motorstorm: Apocalypse'in İlk İnceleme Puanları

Şehirdeki çeteler başımızın belası olacak
09.03.2011 14:49 Alkan Adakaner


      Sony'nin ambargosunun kalkması ile birlikte Motorstorm: Apocalypse'in ilk inceleme notları da yayınlandı. Evolution Studios'un Playstation 3'e özel olarak geliştirdiği oyun otoriteler tarafından başarılı bulundu.
 
       Bir yarış oyununun ötesinde şehirdeki çetelerden kaçıp, tuzaklarından kurtulmaya çalışacağımız Motorstorm: Apocalypse, 18 Mart'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak. 
 
       Bu arada Avrupa Playstation Network'te oyunun bir demosunun da yayınlandığını hatırlatalım. Bu demo sayesinde oyun hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.
 
 * Eurogamer – 8
* Videogamer – 8
* CVG – 8.9
* Playr – 9.5
* TSA – 8
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Motorstorm: Apocalypse Platformlar: PS3 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler