Motorstorm: Apocalypse'nin MP Demosu Yayında

Motorstorm: Apocalypse soluksuz bir yarış heyecanı vaat ediyor.
29.06.2011 13:45 Levent Polater

 
    Motorstorm: Apocalypse'yi satın alma konusunda hâlen endişelere sahipseniz, Sony bu endişelerinizi silmeye yönelik multiplayer demo çıkardı.
 
    Playstation 3'e özel Motorstorm: Apocalypse'in demosunda sizleri The Mile High Club, End of the Line ve Slip Shape'de 16 kişilik online yarışlar bekliyor. Oyuncular superbike, buggy, supercar veya kamyon türündeki araç seçeneklerine sahipler.

    7 Temmuz'a kadar açık olacak olan demoda 3D ve 2 kişilik split-screen desteği bulunuyor. Günü geçmiş bir demoya göre oldukça tatmin edici bir içeriğe sahip olduğu görülüyor. Dilerseniz şimdi demoyu PSN'den indirebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Motorstorm: Apocalypse Platformlar: PS3 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 20 Sn önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler