Mount&Blade II: Bannerlord'dan Yeni Bilgiler ve Ekran Görüntüleri

29.08.2014 19:13 Samet Konuksal


    Rahatlıkla Türkiye'nin oyun sektöründeki gururu olarak tanımlayabileceğimiz TaleWorlds'ü Mount and Blade serisiyle tanıyoruz. Mount&Blade ve Mount&Blade: Warband ile oldukça başarılı işler yapan firma, serinin yeni oyunu için gelişim sürecini devam ettiriyor. Uzun süredir blog sayfaları üzerinden güncelleme yapmayan TaleWorlds ekibi, yeni bilgilerle oyuncuların karşısına çıkmış durumda.
 
    TaleWorlds'ün sitesinde yayınlanan yeni blog yazısında belirtilenlere göre Mount and Blade II: Bannerlord, Warband'ın geçtiği dönemin 200 yıl öncesinde geçecek. Oyunda seçebileceğimiz toplam 6 adet taraf bulunacak. Calradia İmparatorluğu'nun bölünmesinin ardından ortaya çıkan tarafların kendine has özellikleri bulunuyor. Örneğin Vlandialılar ağır süvari tarzını benimsemişken, ormanlarla iç içe olan Sturgialılar'da balta ve kılıçlara odaklanan ve bineğe bağlı olmayan bir savaş tarzını göreceğiz. Diğer taraflardan Aserailerin çöl bölgesinde bulunduğu bu yüzden hem binekli, hem de bineksiz olarak savaşabileceği; ticarette iyi olan Khuzaitlerin yay kullanımına yoğunlaştığı; bir diğer doğayla iç içe olan Battanianların tuzak kullanımına yoğunlaştığı ve son olarak The Empire'ın karışık savaş tarzını benimsediği belirtilmiş.
 
    Tarafların haricinde blog yazısında belirtilenlere göre Mount&Blade II: Bannerlord'da bir başlangıç görev serisi bulunacak. Bu görev serisinin ardından oyun tamamen Sandbox yapısına uygun olarak ilerleyecek. Yazıda TaleWorlds ekibi sürekli Sandbox kriterlerinden çıkmayacağına değinmiş. Yani Bannerlord, serinin önceki oyunlarında da olduğu gibi oyunları bir şeye bağlı kalmadan, kendi tarzını benimseyerek oynayan oyuncular için önemli bir yapım olacak.
 
    Son olarak, oyunun blog yazısında iki oyun içi, bir de sanatsal görselin yayınlandığını görüyoruz. Oyundan yayınlanan önceki görsellerle son yayınlanan görselleri karşılaştırırsak, TaleWorlds'ün mükemmel bir aşama kaydettiği ortaya çıkıyor. Görsellere aşağıdan bakabilir, blog mesajının tamamını buradan okuyabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler