Mount&Blade: Warband-Viking Conquest'e Yığınla Yeni İçerik Geliyor

16.05.2015 14:48 Ömür Gencer


       Taleworlds Games, Mount&Blade: Warband'in DLC'si Viking Conquest için büyük bir güncellemenin yolda olduğunu duyurdu. Firma DLC'ye gelecek bu güncellemenin önceki güncellemelerden farklı olduğunu, bu yüzden yapımcı ekibin uzun süre bu güncelleme üzerinde çalıştığını belirtiyor.
 
       Güncellemeyle birlikte DLC'ye mini oyunlar, bazı küçük yeni görevler ve bazı uzun görevler ekleniyor. Bunların yanında yeni silahlar, kalkanlar gibi yeni eşyalar da güncellemenin getirdiği yenilikler arasında yer alıyor. Viking Conquest'in multiplayer modunda da değişikliğe gidiliyor. bu güncellemeyle yeni haritalar, bazı dengelemeler, yeni özellikler ve Raid adlı yeni bir oyun modu oyunculara sunuluyor. Son olarak güncellemeyle birlikte artık köpek bir yoldaşımız olacak.
 
        Yapımcı ekip Viking Conquest'teki kayıtlı oyunların sorunsuz bir biçimde oynanmaya devam edeceğini dile getirirken bazı özelliklerin çalışabilmesi için yeni kayıt başlatmanız gerektiğini dile getiriyor.
 
       Bahsettiğimiz güncellemeyle birlikte Viking Conquest DLC'si Viking Conquest: Reforged Edition adını alıyor. Bu güncellemenin tamamen ücretsiz olduğunu belirtelim. Güncelleme hakkında detaylı bilgiler önümüzdeki günlerde paylaşılacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade: Warband Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 2 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 8 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler