Mount&Blade : Warband Klanları Toplanıyor

Oyunun Türkçe dil destekli versiyonunun da 2010 yılı içerisinde çıkması bekleniyor.
08.12.2009 17:41 Ersin Kılıç

Armağan Yavuz ve İpek Yavuz çiftinin başında bulunduğu TaleWorlds firması tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive'in dağıtımını üstlendiği Mount&Blade oyunu için çıkacak olan yeni eklenti ile oyuna multiplayer modları da eklenmiş olacak.
 
2008 yılında piyasaya çıkan Mount&Blade, IGN sitesi de dahil olmak üzere bir çok site ve dergiden yüksek puanlar almayı başarmıştı. 
 
2010 yılı içerisinde çıkacak olan Mount&Blade : Warband ile ise bu maceraya online olarakta girebileceksiniz.
 
Beta aşaması da çıkacak olan oyun için şimdiden klanlar toplanmaya başladı. Bu konuda oyunun yapımcıları ile de görüşme aşamasında olan bir de hayran sitesi kuruldu.
 
Varolan klanlara katılmak, kendi klanınızı kurmak veya oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız buraya tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade: Warband Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 2 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler