Mount & Blade II: Bannerlord'a Otomatik Bloklama Geliyor

05.04.2020 11:52 Gazali Çetinkaya

 
Mount & Blade II: Bannerlord'un yenilenmiş savaş sistemi ilk oyuna oranla büyük iyileştirmeler sunuyor fakat bazı hayranlar önceki Mount & Blade oyunlarında bulunan bir özelliğin eksikliğini hissediyordu. O da otomatik bloklama.
 
Oyunda düşman saldırılarını savuşturmak ya da iki elde silahı etkili bir şekilde kullanmak oldukça hızlı refleksler gerektiriyor. Otomatik bloklama düşman saldırılarını otomatik olarak savuşturarak savaş sistemini biraz daha kolaylaştırıyor ve yakında Mount & Blade II: Bannerlord'a da geliyor fakat çok büyük ihtimalle sadece tek oyunculu moda eklenecek.
 
TaleWorlds destek ekibi oyunun resmi forumu üzerinden yaptığı açıklamada "Bu özelliği devre dışı bırakmıştık fakat geri getirmemiz yönünde çok fazla istek alıyoruz. Biz de geri getireceğiz." dedi.
 
Orta çağ savaş simülasyon ve rol yapma oyunu şu anda Steam'de erken erişimde. GeForce Now'a da dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 8 Dk önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 2 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler