Mount & Blade: Warband, PS4 ve Xbox One için Çıkış Yaptı

16.09.2016 18:16 Gazali Çetinkaya

 
   TaleWorlds tarafından geliştirilmiş olan Orta Çağ temalı rol yapma oyunu Mount & Blade: Warband bugün itibarıyla PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarına sunuldu. Oyunun fiyatlarına bakacak olursak Mount & Blade: Warband PS4 üzerinde 59 TL, Xbox One üzerinde ise 49 TL ile satışa çıktı. 
 
   Oyunun konsol sürümünün çıkmasını görkemli bir lansmanla kutlamaya hazırlanan TaleWorlds Entertainment Genel Müdürü Ali Erkin, konuyla ilgili olarak, “Türkiye’nin uluslararası oyun piyasasında gururu olmayı başarmış Mount&Blade: Warband ile bir ilke daha imza atıyor ve konsol sürümünü bugün itibariyle sizlerle buluşturarak ülkemizin PlayStation ve Xbox’a kutulu olarak çıkan ilk konsol oyununu piyasaya sunmuş bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde Ankara’da bir lansman gerçekleştiriyor ve oyunu basına tanıtıyor olacağız. Geliştiricilerimizle birlikte Mount&Blade severlere konsollarda da son derece keyifli bir deneyim sunabilmek için gece gündüz çalıştık ve oldukça heyecanlıyız,” şeklinde konuştu. 
 

 
   Oyunun konsollardaki resmi açıklaması şu şekilde:
 
Mount & Blade: Warband, gerçekçi at sırtında savaş ve detaylı dövüş sistemi ile, Orta Çağ savaş meydanlarını yeniden canlandıran seriye ikonik bir giriş. 
 
• Free-form sandbox oyun tasarımı. Köyler, kaleler ve kasabalar gibi yüzü aşkın benzersiz yer ile oyun dünyasında dilediğin yere gitmekte serbestsin.
• Çığır açan, at sırtında savaş.
• İleri düzey ve sezgisel kılıç dövüş sistemi.
• Her biri benzersiz özelliklere sahip çok çeşitli Orta Çağ silahlarını kullanarak at sırtında ve ayakta dövüş.
• Yalnız bir maceracıdan grup liderine kadar dilediğin kişiliğe bürünebilme olanağı.
• Benzersiz askeri birlik tiplerine ve donanımlarına sahip değişik kültürler.
• 32 oyuncuya kadar çok oyunculu savaşlar. Çok oyunculu modlar arasında Ölüm Müsabakası, Takımlı Ölüm Müsabakası, Bayrak Kapmaca, Fetih, Muharebe ve Kuşatma bulunuyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade: Warband Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler