Mulaka 27 Şubat'ta PS4 ve PC için, 1 Mart'ta Switch için ve 2 Mart'ta Xbox One için Çıkacak

13.02.2018 19:41 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici Lienzo, Mukala'nın çıkış tarihlerini duyurdu.

   Mulaka 27 Şubat'ta PlayStation 4 ve PC için, 1 Mart'ta Switch için ve 2 Mart'ta Xbox One için çıkış yapacak. Fiyatı $19.99 olacak.
 
   Ön sipariş bugün tüm platformlar üzerinde ulaşılabilir olacak. Hem ön siparişlerden hem de lansman sonrası elde edilen gelirlerin bir kısmı Meksika'daki Sierra Tarahumara bölgesindeki yerel halka destek olan hükümet dışı kuruluşlara bağışlanacak.
   

   Kuzey Meksika’nın nefes kesen manzaralarına, zengin yerel Tarahumara kültürünü baz alan üç boyutlu aksiyon/macera oyunu Mukala ile giriş yapın. Etkileyici koşma yetenekleri ile ünlü Tarahumara yerlilerinden Tarahumara samani Sukuruame ile yolculuğa çıkıp, tanrıların güçlerini kullanarak, topraklarını mahveden kötülük ile çarpışın. Gerçek Sierra Tarahumara mekanlarından esinlenilmiş ortamlarda bulmaca çözerek, bölgenin mitolojik yaratıkları ile yüz yüze savaşarak, Tarahumara yerlilerinin neden insanüstü oldukları için ün kazandıklarını öğrenmiş olun.


   Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mulaka Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lienzo Dağıtıcısı: Lienzo Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler