Mulan'ın Yayınlandığı Hafta Sonu, Disney+'ın İndirilme Oranı %68 Artmış

08.09.2020 12:40 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Netflix tarzı abonelik hizmeti Disney+ yaklaşık bir yıldır hizmet veriyor. Bu süreçte birçok özel yapım yayınlandı. Ancak salgın sebebiyle, sinemalarda gösterilmesi gereken Mulan Disney+'ta yayınlandı.
 
Mulan Disney+'ın erişime açık olduğu ülkelerde uygulama üzerinden 30 dolarlık bir fiyata satıldı. Disney+'ın erişime açık olmadığı ülkelerde yani bizim gibi ülkelerde ise sinemalarda vizyona girdi.
 
Açıklanan son verilere göre Mulan'ın yayınlandığı hafta sonu Disney+'ın indirilme oranı %68 artmış. Harcamalar ise %193 artmış. Daha önce Hamilton isimli film Disney+'ta yayınlandığında indirilme oranı %79 artmıştı.
 
Mulan'ın inceleme puanları ve genel olarak yorumlar oldukça olumluydu. İzlemek isteyenler Mulan'ı şu anda sinemalarda bulabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler