Multiplayer Oyun için Her PS4'e 1 PSN Plus Yeterli

11.06.2013 19:07 Alkan Adakaner


     Sony'nin Playstation 4'te online multiplayer oyunlar için PSN Plus üyeliğini zorunlu hale getirmesinin ardından bu konuda sorular sorulmaya devam ediliyor Shuhei Yoshida'ya Twitter üzerinden bu konu hakkında bir soru soruldu. Bir oyuncunun sorusu şu şekilde:
 
    "Playstation Plus üyeliği aldığımda Playstation 4'ümdeki diğer hesaplar da online multiplayer oyun oynayabilecekler mi?"
 
     Yoshida bu soruya kısaca "Evet" yanıtını verdi. Yani her PSN üyesi hesap için farklı PSN Plus üyeliği almamız gerekmeyecek. Bir bakıma PSN Plus konsolla da bağlantılı olacağından farklı hesaplar üzerinden aynı konsolda online oyun keyfini yaşayacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 10 Dk önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 21 Dk önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler