Multiplayer Özelliklere Sahip God of War mu?

Kratos'un ünlü olması Mortal Kombat gibi multiplayer özelliklere sahip oyunlara yarıyor
29.03.2011 16:53 Alkan Adakaner


     God of War oyunları ile çok büyük bir başarılı yakalayan Sony'nin Santa Monica stüdyoları multiplayer özelliklere sahip bir oyun üzerinde çalışıyor. Peki bu oyun God of War olabilir mi?

     Gamasutra'ya iş ilanı gönderen stüdyo, God of War ekibinde çalışmak üzere deneyimli online programcı aradığını duyurdu. Bu da akıllara hemen multiplayer özelliklere sahip God of War oyunu mu geliyor sorusunu getirdi.

     Günümüzde çok kaliteli oyunlar yapsanız bile multiplayer özelliklere sahip olmayan oyunların satmadığını görüyoruz. O nedenle geliştirici ekip çok radikal kararlar alıp God of War'a multiplayer özellikler ekleyebilir. 

     Bunların yanında God of War serisini geliştiren ekip tamamen yeni bir proje üzerinde de çalışıyor olabilir. Bekleyip görmekten başka çaremiz yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler