Murdered: Soul Suspect, Yeni Nesil Konsollarda 1080p / 30 FPS'de Çalışacak

02.04.2014 22:55 Samet Konuksal


    Airtight Games'in ilk başta PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurduğu Murdered: Soul Suspect, daha sonra platformları arasına yeni nesil konsolları da eklemişti. Fakat bu durum, oyunun yeni nesil sürümünde baştan savma bir port göreceğimiz anlamına gelmiyor.
 
    Oyunun görsel yönetmeni Dennis Price, yeni nesil konsollarda göreceğimiz grafik kalitesi adına konuştu. Yaptığı açıklamalarda Price, Murdered: Soul Suspect'in PS4 ve Xbox One sürümünün, yüksek seviye bir PC kalitesini göstereceğini söyledi.
 
    Öte yandan oyunun baş yapımcısı Eric Studer ise, Murdered: Soul Suspect'in yeni nesil konsollarda 1080p / 30 FPS'de çalışacağını açıkladı. 30 FPS kilidinin bir tercih olduğunu söyleyen Studer, Xbox One'ın eSRAM teknolojisinin oyun geliştirmede ekstra fayda sağladığını belirtti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Murdered: Soul Suspect Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Airtight Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 6 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler