Murdered: Souls Suspect Wii U'ya Uygun Değildi

01.03.2014 10:25 Alkan Adakaner


      Square Enix ve Airtight Games tarafından PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan macera oyunu Murdered: Souls Suspect'in neden Wii U gelmediği bizzat geliştiriciler tarafından açıklandı.
 
     Airtight Games'ten Matt Brunner açıklamasında "oyunun yapısı Wii U'ya uygun değildi." sözlerine yer verdi. Brunner şu ana kadar Wii U'da oynadığı oyunlar arasında kaliteli olanların WiiU'ya özgü geliştirilenler olduğunu da söylüyor. 
 
    Wii U'nun Playstation 3 ve Xbox 360'tan biraz daha güçlü olduğunu söyleyen yetkili Murdered: Souls Suspect'in Wii U çıkmamasının sebebinin teknik olmadığını vurguluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Murdered: Soul Suspect Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Airtight Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 12 Dk önce Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 2 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 3 Saat önce Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 23 Haziran Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 23 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler