NBA 2K12'den LA Clippers vs Boston Celtics Maçı

Videoyu izledikten sonra oyun ile ilgili izlenimlerinizi bekliyoruz.
16.09.2011 03:15 Levent Polater


    NBA 2K12'den beklediğimiz türde bir oynanış videosu en sonunda geldi. Boston Celtics ve Los Angeles Clippers mücadelesini konu alan yeni video sayesinde NBA 2K12'yi tüm çıplaklığıyla görebiliyor ve bize neler sunacağını az buçuk izlenim edebiliyoruz.
 
    Bu seneki yeni halkada sunumlara daha büyük önem vereceği belirtilen oyun içi videoda sunum kısımlarına maalesef denk gelemiyoruz. Ancak spiker ve yorumcu diyaloglarının oyuna büyük renk kattığına hiç şüphe yok. Maç başlamadan önce 2 takımın öne çıkan oyuncuları ile ilgili yapılan yorumlar ve maç içindeki temponun gidişatina göre gelen konuşmalar bizi tam anlamıyla bir NBA maçı izliyormuş havasına sokuyor.
 
    Oynanışta ise geçen seneye oranla birkaç yeniliğe gidildiği gözlerden kaçmıyor. Özellikle turnikeler, smaçlar ve şut animasyonları bana biraz daha geliştirilmiş gibi geldi.
 
    NBA 2K12, 7 Ekim'de PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarına göz kırpıyor. Oyunun çıkışına yakın bir tarihte demosunun yayınlanacağını umuyoruz. Yeni videoyu aşağıdan izlemeyi unutmayınız:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K12 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler