NBA 2K15, tüm dünya ile aynı anda Playstore’da!

13.10.2014 11:00 Alkan Adakaner

 
     TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, merakla beklenen bir oyunu daha dünya ile aynı anda satışa sundu. Playstore; Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital’in de dahil olduğu ve 25 Euroleague takımının yer aldığı NBA 2K15'i dünya ile aynı anda oyunseverler ile buluşturdu.

     NBA takımlarının yanı sıra Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital’in de dahil olduğu 25 Euroleague takımının salonları ile birlikte yer aldığı NBA 2K15, oyunseverlere Avrupa ligi heyecanını, NBA 2K serisinin şimdiye kadarki en gerçekçi tecrübesi ile yaşatacak.

     Ayrıca 70 “Yılın Oyunu” ödülü adaylığı bulunan NBA 2K’nın yeni serisinin müzikleri ünlü müzisyen Pharrell tarafından derlenirken, oyunun kapağında ise Amerikalı ünlü basketbolcu Kevin Durant görseli yer alıyor.

     NBA 2K15 oyunu hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ve uygun ödeme koşullarıyla oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/nba-2k15
 
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler