NBA 2K20'de Basketbol Oynamak Dışında Yapabileceğiniz Çok Fazla Etkinlik Var

29.08.2019 21:40 Özgür Eroğlu

 
Geliştiriciliğini Visual Concepts'in yaptığı, yayıncılığını ise 2K Sports'un yaptığı her yıl çıkan NBA 2K serisi bu yıl değişik modlarla NBA 2K20 ismiyle bildiğiniz gibi çıkışını gerçekleştirecek. Önceden NBA Live serisiyle büyük bir rekabet içinde olan 2K serisi bildiğiniz gibi son yıllarda bariz bir şekilde daha başarılı bir oyun çıkarıyor. Bu yıl FIFA'nın Alex Hunter modu tarzında bir hikaye moduyla gelecek olan NBA 2K20'den bugün yeni bir video paylaşıldı.
 
Bir basketbol oyunu olan NBA 2K20, basketbol oynamak dışında pek çok oyun oynamanıza izin verecek. Oyuncuların gruplanıp takılabildiği sosyal alan olan The Neighborhood'daki yeniliklerin altını çiziyor yeni paylaşılan fragman. Disc - golf, go-kart yarışı gibi bir düzineden fazla oyun olacağını vaat eden 2K ayrıca oyunda mevsim döngüsünün de olacağını vaat etti.
 
NBA 2K20; PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için 6 Eylül'de piyasaya sürülecek. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K20 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler