NBA Live 15 Ertelendi

09.09.2014 03:38 Ömür Gencer


     EA Sports'un geliştirdiği basketbol oyunu NBA Live birkaç yıldır geri planda kalıyor. Bu sene iddialı bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanan NBA Live 15 için bir erteleme haberi geldi.
 
      EA Sports, sitesinden yayınladığı bir açık mektupla oyunun ertelendiğini duyurdu. 7 Ekim'de çıkması beklenen oyunun yeni çıkış tarihi 28 Ekim. Yani NBA Live 15, 2014-15 NBA sezon başlangıç gecesinde çıkışını yapacak. Yapımcı Sean O’Brien oyunun son düzenlemeleri için daha fazla zamana ihtiyaç duyduklarını ve bu yüzden de NBA Live 15'in ertelendiğini söylüyor. Belirtilene göre bu ek süreyle oyun potansiyeline ulaşmış olacak.
 
     Oyunun eski çıkış tarihi -NBA Live serisine göre daha başarılı olan- NBA 2K15 ile kesiştiği için NBA Live 15'in ertelenmesi mantıklı bir hareket olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA Live 15 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler