NFS: Hot Pursuit Turları Başladı

30.07.2010 13:32 Ersin Kılıç


 
     Uzun süredir yapım aşamsında olan ve ilk kez geçtiğimiz ay düzenlenen E3 2010 fuarında ortaya çıkan yeni Need for Speed oyunu Hot Pursuit'in şehir turları başladı.
 
     Burnout serisi ile ünlü olan Criterion Games imzasını taşıyacak olan NFS Hot Pursuit, E3'ün de en ilgi çeken oyunlarından birisi olmuştu. Özellikle grafikleri ve takip sahneleri ile oyun oldukça heyecanlı geçeceğe benziyor. 
 
     19 Kasım'da çıkacak oyun için ayrıca ilginç bir tanıtım turu da düzenleniyor. Oyunun Amerika çıkış tarihine kadar ülkenin önemli noktalarında ve parti havasında geçen bir organizasyon düzenleniyor. NFS: Hot Pursuit On Tour adlı bu tanıtım organizasyonu sırasıyla New York, Chicago, Seattle, San Francisco, Austin ve Los angeles noktalarında gerçekleşecek.
 
     Turun ilk ayağı olan New York tanıtımı ise gerçekleştirildi. işte bu organizasyon için oyundan sahnelerinde bulunduğu bir tanıtım videosu yayınlandı. Videoda özellikle kaza sahneleri oldukça iyi gözüküyor. Tabi videodan önce videodaki tüm içeriğin oyun içi sahnelerden oluşmadığı uyarısını da göz önünde bulundurmak lazım.
 
     Oldukça hareketli bir müziğinde kullanıldığı bu eğlenceli tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler