NFS: Hot Pursuit'ın İlk DLC'leri Yayınlandı

22.11.2010 16:15 Alkan Adakaner


  
    Criterion ve Electronic Arts'ın beğenilen yarış oyunu Need for Speed: Hot Pursuit'ın ilk indirilebilir içerikleri yayınlandı. Xbox Live Marketplace ve PlayStation Network üzerinden yayınlanan içerikler sayesinde her iki tarafta da bütün arabalara kavuşuyorsunuz.
 
     Bu paketlerin her birinin fiyatı PSN'de 3.99 dolar olurken Xbox Live'da 320 puan olarak açıklandı. Eğer para harcamak istemiyorsanız kariyer ve multiplayer modlarını her yönüyle bitirip arabalara sahip olabilirsiniz.
 
     Bu indirilebilir içeriklerin belki çok büyük bir önemi bulunmuyor, ama ileride yeni DLC'ler ile yepyeni araba ve pistlere kavuşma imkanımızın da olacağını düşünüyorum.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler