"NFS: Rivals Yeni Neslin Çıkışına Yetiştirilecek"

12.06.2013 11:02 Alkan Adakaner


    Need for Speed: Rivals bu neslin yanı sıra yeni nesil konsollar için de hazırlanıyor. Electronic Arts bu oyunu yeni neslin ilk yarış oyunları arasına sokmaya kararlı gibi görünüyor. Yapılan açıklamalara bakarsak NFS: Rivals'ın yeni nesil sürümü pek gecikmeyecek.
 
     Electronic Arts yetkilileri amaçlarının Need for Speed: Rivals'ı yeni neslin çıkış oyunu yapmak olduğunu söylüyorlar.  En azından oyunun yeni nesil sürümünün 2013 yılında çıkmasına ise kesin gözüyle bakılıyormuş.
 
    Frostbite Engine 3 ile geliştirilen Need for Speed: Rivals, Forza Motorsports ve Drive Club'tan farklı bir deneyim sunacağı için hız tutkunlarının adresi olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Rivals Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler