Need for Speed Rivals için Yeni Mod 30 FPS Kilidini Kaldırıyor

03.12.2023 15:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Brawltendo', yarış oyunu Need for Speed: Rivals'taki 30 fps kilidini kaldıran yeni bir mod yayınladı. PC oyuncuları bu modu kullanarak nihayet bu NFS oyununu 60 FPS, 120 FPS veya 144 FPS hızında oynayabiliyor.
 
Artık oyunu istediğiniz FPS ile oynayabiliyorsunuz
 
 
 
NFS: Rivals için olan bu mod, oyunun 30 FPS üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Modun en iyi yanı oyundaki başka hiçbir şeyi bozmaması. Böylece arabaların hareket şekli ve diğer her şey olması gerektiği gibi kalıyor. Oyunun fiziğinin işleyişinde sorunlara neden olan bazı eski modların aksine, bu mod her şeyi kontrol altında tutuyor. 
 
Need for Speed ??Rivals 2013 yılında çıkış yaptı. Ghost Games ve Criterion Games tarafından geliştirildi ve Frostbite Engine tarafından desteklendi. O zamanlar birçok oyuncunun oyunu oynamama sebeplerinden biri 30 FPS kilidiydi. On yıl sonra nihayet kare hızının kilidini açan bir mod sunuldu. 
 
Moda ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
Moddan görüntüler
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Rivals Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler