NFS Shift 2: Unleashed'den İlk Ekran Görüntüleri

17.11.2010 18:59 Samet Konuksal


 
 
     Bir yandan Need for Speed: Hot Pursuit, bir yandan da Need for Speed Shift 2: Unleashed... Need for Speed serisi oyun dünyasının gündemini sarmış durumda. Dün duyurulan Shift 2: Unleashed için ilk ekran görüntüleri de yayınlandı.
 
     Yayınlanan ekran görüntülerinde tabiki de, oyundaki yarış sahneleri gösterilmiş. Bu ekran görüntülerinden, çeşitli pistlerle karşılaşacağımızı anlayabiliyoruz. Ayrıca yayınlanan görüntülerde oyunun yeniliklerinden birisi olan kask kamerası da gösteriliyor.
 
      Önümüzdeki sene çıkışını yapacak olan Need for Speed Shift 2: Unleashed, PC, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor. Ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler