Shift 2: Unleashed'a Ücretsiz DLC Paketleri

Speedhunters DLC paketi 9.99 dolara satılmaktaydı.
28.06.2011 02:52 Feyyaz Ustaer


     Geçtiğimiz Nisan ayında piyasaya sürülen Need for Speed Shift 2 Unleashed için 2 DLC paketi ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.
 
    EA tarafından yapılan açıklama ile 30 Haziran tarihinden itiberen Speedhunters ve Legends isimli DLC paketlerini hiçbir ücret ödemeden bilgisayarınıza indirebileceksiniz.
 
    Geçtiğimiz ay piyasaya sürülmüş olan Speedhunters DLC paketinde 14 yeni araç bulunurken, 2 adet de ek oyun modu bizlere sunulmuştu. Bunun yanı sıra Legends isimli DLC paketi ile ise bir kaç yeni araç ve yeni oyun içi müzikler oyuna ekleniyordu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler