NFS: Shift 2'nin Yeni Videosu Yayınlandı

Oyunu kokpit kamerasından oynamak çok zevkli görünüyor.
22.01.2011 15:02 Levent Polater

 
    EA, NFS: Hot Pursuit'in başarısından sonra daha da bir merakla beklenen Need for Speed: Shift 2 için yepyeni bir video yayınlandı. Yeni yayınlanan video, oyunun ön alım kampanyalarında ne gibi nesnelerin verildiğini gösteriyor.
 
    Ön alım yapanlara 3 yeni aracın verileceği söylenen videoda Alfa Romeo, Nissan ve Lamborghini marka araçların hediye edileceği belirtiliyor. Bir diğer alınan bilgiye göre ise oyunda çeşitli yarış senaryoları bulunacak. Eski ve yeni araç serilerinin çarpıştığı, "Old vs New ve en sıkı markaların araçlarının mücadele edeceği "Manufacturer Battles" bunlardan sadece bir kaçı.
 
    25 Mart'ta PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan Need for Speed: Shift 2 Unleashed bu yeni videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 5 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 7 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 8 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler