NGP'nin Batı Çıkışı Deprem Yüzünden Gecikebilir

Umarız herhangi bir erteleme olmaz.
05.04.2011 02:48 Levent Polater

 
    Japonya'yı vuran devasa depremin etkileri hâlen devam ediyor. Maddi hasar, milyar dolarlar ile hesaplanırken oluşan kayıplardan ünlü oyun şirketleri de nasibini almıştı.
 
    Sony de bu şanssız firmalardan biri. Sony'den Jack Tretton'ın yaptığı bir açıklamaya göre oluşan hasar yüzünden NGP'nin Batı çıkışı sekteye uğrayabilir. SCEA başkanının söylediklerine göre Amerika ve Avrupa çıkışını sene sonuna doğru yapması beklenen yeni nesil avuç içi cihaz, daha ileriki bir tarihte çıkışını yapabilir.
 
    Tretton, deprem yüzünden üretim sorunları meydana gelmiş ve Sony, NGP açısından olan biteni şu anda gözden geçiriyor. Analizcilere göre ise olası bir NGP ertelemesi Sony için avuç içi konsol pazarında pay kaybı demek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler