NSMB 2'yi EShop'tan Almak Oldukça Sancılı

07.08.2012 14:27 Levent Polater

 
    Nintendo'nun 3DS eShop'ta tam sürüm olarak yer verdiği ilk oyun olan New Super Mario Bros. 2'yi buradan temin etmek isteyenleri kötü bir sürpriz bekliyor.
 
    Japon oyun endüstrisiyle ilgilenen bir site olan Siliconera'nın verdiği rapora göre 340 Mb'lık New Super Mario Bros 2'yi eShop'tan indirmek ortalama 46 dakika sürüyormuş. Eshop'tan alındığında kutulu sürüme nazaran "50 coin" daha fazla vaat eden oyunu buradan indirmek isteyenlerin 46 dakikayı gözden çıkarmaları gerekiyor.
 
    Aslına bakarsanız burada vurgulamamız gereken New Super Mario Bros 2'den ziyade eShop olmalı. Nintendo, eShop kullanımını arttırmak istiyor istemesine ancak bu kadar ağır bir sunucuyla bunu ne kadar başarabilir, tartışılır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. 2 Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler