Namco Bandai Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

27.05.2010 12:25 Alkan Adakaner


 
     Tekken serisi ile yakından tanıdığımız Namco Bandai, E3 fuarında da bir çok oyunu ile şov yapmaya hazırlanıyor. Son dönemlerde geliştirici olmaktan çok yayıncılığa önem veren bu şirket tabi ki oyun geliştiriciliğini de bırakmadı.
 
     Capcom'un Monster Hunter serisine yanıt olarak piyasaya çıkardığı God Eater, her ne kadar Monster Hunter kadar çok satamasa da Japonya'da oldukça iyi rakamlara ulaştı. PSP'ye özel olarak geliştirilen bu oyunun devamının geldiği yönünde söylentiler dolaşıyor.
 
     Namco Bandai; "New Project" adı altında The God Eater Fes 2010'da bir duyuru yapacak. Bu projenin ne olduğu ile ilgi bir ipucu yok, ama duyurulacağı yere bakarsak yeni bir God Eater oyunuyla karşılaşabiliriz.
 
      11 Temmuz'da başlayacak festivalde Playstation 3'e özel bir God Eater oyunu duyurulursa işte bu gerçekten bomba etkisi yaratır.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God Eater Platformlar: PSP Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 21 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler