İngilizce God Eater Burst Demosu Olmayacak

Batılı oyuncuların God Eater'a ilgi göstermesi için oyunun puanının hayli yüksek olması gerekiyor
21.01.2011 11:25 Alkan Adakaner


     Namco Bandai'nin Monster Hunter serisine rakip olarak çıkardığı ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyunu God Eater Burst'ün (Amerika'daki adı Gods Eater Burst) demosu Japonya'da yayınlandı. Batılı oyuncular ise demoyu oynama şansı yakalayamayacak.
 
     Mart'ta PSP'ye özel olarak çıkacak oyunun İngilizce demosunun düşünülmediği Namco Bandai tarafından açıkladı. Batı'da tutulmayan bir türü demo ile tanıtmak istememek de garip bir durum olsa gerek.
 
     Eğer Monster Hunter serisini beğendiyseniz Gods Eater'ı da yakın takibe alabilirsiniz. Bu oyun bir bakıma Monster Hunter'ın daha fantastik sürümü olarak nitelenebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God Eater Platformlar: PSP Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler