Naruto Collector's Edition'da 4. Hokage İzleri

13.08.2010 11:04 Levent Polater

 
 
 
    Anime severlerin yakından takip ettiği uzun soluklu serilerden Naruto ve akabinde devam serisi Naruto Shippuuden'in oyunları Namco Bandai'nin sıkı desteğiyle oyun severler ile buluşmaya devam ediyor.
 
    En yeni Naruto halkası Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2 için Namco Bandai çok hoş bir Collector's Edition duyurdu. Bu paketin en çok dikkat çeken özelliği, normalde DLC yoluyla ücretli bir şekilde satılacak olan Minato, yani 4. Hokage için özel bir kod içererek bu karakterin bedava kullanılması sağlanıyor. 

    Pakette bu güzel sürprizin yanında, Soundtrack CD'si ve Masashi Kishimoto tarafından çizilen harika bir sanatsal çalışma bulunuyor. 15 Ekim'de Avrupa çıkışını yapacak olan Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2'nin 25 Ağustos'da sadece Avrupa Xbox Live ve PSN için bir de demosu çıkacak. Şimdiden alarmınızı kurun. 
 
    Bahsi geçen harika 'Collector's Edition' aşağıdadır. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler