Naruto S: UNS 2'nin Çıkış Tarihi Netleşti

10.08.2010 14:45 Levent Polater

 
 
 
     Ekim ayının ortalarında çıkma sözü verilen Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2 için durum aynen de öyle oldu. Oyun, 15 Ekim'de raflardaki yerini PS3 ve Xbox 360 için alıyor.
 
     Anime severlerin beğenerek takip ettiği Naruto Shippuuden serisi için yapılmış en iyi oyunlardan biri olacağı düşünülen Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2 içinde en özel Naruto karakterlerini barındıracak.
 
     En son 8 kuyruklu Killer Bee'nin onaylandığı oyunda Japonca seslendirmeler, sonsuz sayıda açılabilir nesne ve keşfedilmeyi bekleyen onlarca power-up bulunacak. Oyun ile ilgili daha çok detayın GamesCom'da verilmesi bekleniyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
 
 
Electronictheatre

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler