Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 Duyuruldu

18.12.2009 23:37 Alkan Adakaner

Image and video hosting by TinyPic
 
Naruto'nun son dönemlerde birçok oyunu yapıldı. Özellikle anime serisini takip eden oyuncular tarafından oldukça ilgi gören bu oyunlardan Naruto: Ultimate Ninja Storm, Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkmıştı.
 
Naruto'nun dövüş oyunlarının büyük bir kısmını yapan CyberConnect2, Naruto: Ultimate Ninja Storm 2'nin PS3'ün yanında Xbox 360 için de piyasaya çıkacağını açıkladı.
 
 
Oyunun yapımcıları Naruto: Ultimate Ninja Storm 2'nin sadece yeni karakterler eklenerek piyasaya çıkmayacağını ve birçok büyük ek içerik için söz verdiklerini açıkladılar.
 
2010 yılında Japonya'da piyasaya çıkacak olan Ultimate Ninja Storm 2'de ilk oyunda 2 kişi olan çoklu oyuncu sayısı yeni oyunla beraber 4'e çıkarılacak.
 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler