Naruto: Ultimate Ninja Storm 2'den Yeni Bilgiler

24.05.2010 15:58 Ersin Kılıç


 
     Anime dünyasının en sevilen karakterlerinden biri haline gelen Naruto'nun yeni oyunu Naruto Ultimate Ninja Storm 2'den yeni ekran görüntüleri geldi.
 
     İlk oyunun kaldığı yerden devam edecek olan Ultimate Ninja Storm 2, daha önceki haberlerimizde de bahsettiğimiz gibi Shippuuden hikayesini temel alacak. Oyunun yayınlanan bu yeni ekran görüntülerinde bir çok farklı mekanı görüyoruz. Başta Konaha'nın çeşitli bölgeleri olmak üzere ormanlar, çöller gibi mekanlara da yer verilmiş. Çöl kısımları muhtemelen Gaara'nın köyünün yakınları olsa gerek.
 
     Ekran görüntülerinde hikayeden de bir şeyler çıkarmak mümkün. Oyunun daha önce yayınlanan kapak tasarımında Naruto'nun Sage görüntüsünü görebilmiştik. Bu da demek oluyor ki hikaye olarak en azından o kısımlara kadar gelebileceğiz. Ayrıca görüntülerde Jiraiya'nın Pain mücadelesi de bunu kanıtlar nitelikte. Ekran görüntülerinde Shikamaru'nun Hidan ile olan kıyasıya mücadelesini de görebiliyoruz. Anime'nin en sevdiğim kısımları umarım oyuna da gerekli özen ile yansımıştır.
 
     Grafiklere gelecek olur isek ilk oyun kadar kaliteli gözüktüğünü söyleyebiliriz. Zaten dövüş animasyonları ve dinamikleri ile animedeki havayı fazlasıyla yakalayan Ultimate Ninja Storm, ikinci oyunu ile bir adım daha ilerleyeceğe benziyor.
 
     Oyunun yayınlanan bu yeni ekran görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Darısı One Piece'in başına....
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler