Naruto'nun Amerika Çıkışı Belli Oldu

26.08.2010 11:48 Ersin Kılıç


 
     Dün demosu ile oyun severlerin karşısına geçen yeni Naruto oyunu Ultimate Ninja Storm 2'nin Kuzey Amerika çıkış tarihi açıklandı.
 
     Oyunun demosunun PSN ve Xbox Live'da yayınlanmasından sonra bir basın bildirisi yayınlayan Namco Bandai, CyberConnect2 imzasını taşıyan Naruto Ultimate Ninja Storm 2'nin 19 Ekim 2010'da Kuzey Amerika raflarını süsleyeceğini açıkladı. Oyunun Avrupa çıkış tarihi için ise henüz bir açıklama yapılmadı. Muhtemelen aynı gün, veya bir kaç günlük bir ara ile çıkışını yapacaktır.
 
     Bir çok hayranı bulunan Naruto serisinin Shippuuden kısmını konu edinecek olan oyunda Naruto'nun Sannin modu dahil bir çok içeriği görme şansına sahip olacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler