Nascar 2011 Avrupa'da Çıkmayacak

Nascar yarışları zaten Amerika dışında pek popüler değil
22.02.2011 14:02 Alkan Adakaner


     Activision, Nascar 2011'in Avrupa sürümünü iptal ettiğini açıkladı. Mart sonunda Amerika'da piyasaya çıkacak oyun, malesef Avrupa'da raflardaki yerini alamayacak.
 
      Normalde Şubat ayında piyasaya çıkması beklenen oyunun Amerika çıkış tarihi ise 29 Mart olduğu açıklandı. Avrupalı oyuncuların oyunu oynamak için tek çaresi Amerika'dan almak (Xbox 360 sahipleri ise ayrıca bölge kilidi olmamasını bekleyecekler)
 
      Geliştirici firma şu sıralar oyunu daha iyi duruma getirmek için çalışıyor. Oyunu bir ay ertelemenin kendileri için zor olduğunu söyleyen yetkililer, en iyi deneyimi sunmak için çabaladıklarını söylüyor.
 
Güncelleme: Nascar 2011'in bölge kodsuz olarak çıkacağı açıklandı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nascar 2011 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Eutechnyx Dağıtıcısı: Activision Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler