Nascar 2011'in 2011 DLC'si Geliyor

Araç tasarımlarında artık daha geniş olanaklara sahip olacaksınız.
02.08.2011 13:07 Gökhan Yılmaz

 
     Nascar 2011, 2011 yerine 2010 sezonuna odaklanınca ortaya ilginç bir durum çıkmıştı. Geçtiğimiz Mayıs ayında çıkan oyunun yapımcıları bu durumu telafi etmek için yeni DLC yayınlamaya hazırlanıyor. Ve asıl önemlisi bu DLC'nin PS3 sürümü ücretsiz olacak.
 
     DLC, 2010 - 2011 sezonları karmaşasına çözüm getiriyor. Bu içerik paketini yüklediğinizde iki sezonu da oynayabildiğiniz gibi, 2011 sezonunun yeni özelliklerinden de yararlanabileceksiniz. Yeni puan sistemi, 60'dan fazla yeni araç tasarımı (Boya temaları), yeni yarışçılar ve pistler bulunuyor. Ayrıca Charlotte'ta gece yarışları, yeni hasar sistemi ve online hardcore yarış modu da eklenenler arasında.
 
     Standart bir DLC paketinden öte geniş çaplı bir güncelleme görünümünde olan bu paket PS3 kullanıcılarına ücretsiz, X360 sahiplerine ise 160 Microsoft Puanına mal olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nascar 2011 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Eutechnyx Dağıtıcısı: Activision Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler