Natal Japonya'daki Evler için Çok Mu Büyük?

23.03.2010 10:39 Alkan Adakaner

       
   
     Büyük Amerikan evlerinin aksine küçük evleri ile bilinen Japonlar için Natal bir sorun olur mu? Natal'ı deneme fırsatı bulan Techflash elemanları ilginç bir tespitte bulunmuş.
 
    130 milyon civarında nüfusu, küçük yüzölçümü ve çok dağlık olması (tamam mimarilerinin tarihsel gelişimi de var işin içinde) nedeniyle evlerin de pek geniş olmadığı  Japonya'da Natal kullanımı zor olabilir mi?
 
    Techflash'ın haberinde Natal'ın televizyondan 4 metre uzaklığa kadar bir alana, 2.7 metre yüksekliğe ihtiyaç duyduğu bunun da Japonya'daki evlerin için zor bir durum olabileceği belirtilmiş. Bir Japon gencinin odasında Natal ile oynaması hiç de kolay olmayacak. Salonda oynamak da onların kültüründe nasıl karşılanır bilemeyeceğim.
 
     Biz Türklerin de evleri genel olarak geniş olduğundan bu tür bir sorunla karşılaşmamız zor görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler