Naughty Dog: PS4 Oyunlarımız için Yeni Bir Ses Teknolojisi Üzerinde Çalışıyoruz

Çığlıklar kulağımıza daha gerçekçi gelecek
11.04.2014 11:23 Alkan Adakaner


     Bir süre önce Naughty Dog'un PS3'te fırtınalar estiren oyunu The Last of Us'ın Playstation 4 için duyurulduğuna şahit olmuştuk. Önceki aylarda ise Uncharted'ın Playstation 4 macerası duyurulmuştu.
 
    Grafiksel olarak her zaman en iyisini verme konusunda iddialı olan Naughty Dog yetkilileri PS4'te yeni bir ses teknolojisi üzerinde de çalışıyorlarmış. Naughty Dog'tan ses yönetmeni Phillip Kovats ve deneyimli programcı Jonathan Lanier'ın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:

    "Sanırım biz kendimizle ilgili en acımasız eleştirileri yapıyoruz, bu konuda kendimizi zorluyoruz. Şu an Playstation 4'te yeni şeyler yapmamıza yarayacak bir teknoloji üzerinde çalışıyoruz."

    "İşler daha iyiye doğru gidecek. Gerçi hala Playstation 4'te neler yapabileceğimiz yönündeki araştırmaların erken aşamasındayız. Yine de bu oyunla birlikte (The Last of Us'ın PS4 sürümü) çıtamızı belirleyeceğiz ve sonraki oyunlarımızda bundan daha düşük seviyede bir şeyler piyasaya sürmeyeceğiz."
 
   Playstation 4 için hazırlanan The Last of Us: Remastered'ın bu yaz mevsiminde piyasaya sürüleceğini belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler