Naughty Dog, Uncharted 4'te 1080p - 60 FPS'yi Hedefliyor

21.07.2014 18:04 Tunahan Başol


     Özellikle Uncharted 3 ve The Last of Us ile birlikte PlayStation 3 üzerinde bile inanılmaz grafikler sunan Naughty Dog, E3'te duyurusu yapılan Uncharted 4: A Thief's End'de 1080p çözünürlükte 60 FPS oranını yakalamayı hedefliyor.
 
     The Last of Us: Remastered ile birlikte PlayStation 4'te 1080p - 60 FPS'yi yakalayan geliştiriciler, bu oyunun PS4'ün gücünü anlamaların büyük bir etken olduğunu ve öğrendiklerini Uncharted 4'e aktaracaklarını söylüyorlar.
 
     Daha önceki Uncharted oyunlarındaki ve The Last of Us'daki oldukça başarılı optimizasyonu göz önüne alırsak, geliştiricilerin bu hedefi tutturması pek de zor görünmüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler