Naughty Dog Yapımlarının Sanatsal Çalışmaları Sergi Oluyor

16.07.2014 03:36 Ömür Gencer


     Naughty Dog, Uncharted ve The Last of Us gibi yapımlarla oyuncuların gönlünü çelmeyi başaran bir geliştirici. Bu oyunlar oynanış, sunum ve hikayenin yanında görsellikleri ve sanatsal çalışmalarıyla da öne çıkan yapımlar arasındadır. Hatta duyurulana göre Naughty Dog'un Uncharted ve The Last of Us gibi oyunlar için hazırladığı sanatsal çalışmalar İtalya'da düzenlenen Lucca Comics & Games etkinliğinde sergilenecek.
 
     Lucca şehrinin tarihi Ducal Sarayında gerçekleştirilecek bu sergiye Naughty Dog'un sanat yönetmeni Robh Ruppel katılacak. Sergide, Ruppel çalışmalarından bahsedip hayranlarına imza verecek. Naughty Dog'un sevilen oyunlarına yer verilecek bu sergi 11 Ekim'den 2 Kasım'a kadar açık olacak.
 
      Kimi oyuncudan para koparmak adına geliştirilen oyunların dışında sanatsal yönüyle bu kadar öne çıkabilen oyunların bulunması, elbette ki oyun dünyası için umutlandırıcı bir olay.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler