Nazi Zombie Army Serisi Yeni İçeriklerle Konsollara Geliyor

28.02.2014 13:18 Alkan Adakaner


     Sniper Elite'in yan oyunu olan Nazi Zombie Army serisi PC'de genel olarak beğeni toplamıştı. Rebellion yetkilileri bu serinin ikinci oyununun PC'de Steam, kutulu ve firmanın sitesinde toplamda 500.000'den fazla sattığını söylüyorlar.
 
     Şimdi Nazi Zombie Army 1 ve 2 tek bir pakete girerek konsollar için geliyor. Geliştiriciler sadece ilk iki oyunu konsollara uyarlamakla kalmayacaklarını, yeni içerikler de sunacaklarını söylüyorlar.
 
    Nazi Zombie Army paketi çok büyük ihtimalle Xbox One ve Playstation 4 için piyasaya çıkacak. Geliştiricilerin oyunu PS3 ve Xbox 360'a çıkarmasını beklemiyoruz. Yine de henüz kesinleşmiş bir şey yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nazi Zombie Army 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler