Need For Speed'in Araç Grafikleri Gerçeği Aratmıyor

23.07.2015 14:13 Ömür Gencer


       Yarış türü hayranlarının "acaba eski Need for Speed oyunları gibi olur mu?" diyerek merakla beklediği Need for Speed'in görsel gücünü gözler önüne seren yeni ekran görüntüleri paylaşıldı. Oyunun sanat yönetmeni Bryn Alban, Speenhunters'da yayınladığı makalede yeni NFS oyununa ait ekran görüntüleri yayınladı.
 
       Alban, öncelikle yeni NFS oyunundaki araç listesinin çok dikkatli bir biçimde seçildiğini dile getiriyor. Araç listesini çıkarırken oldukça eşit görüşlü davranmaya çalışan yapımcı ekip hem Hot Pursuit veya Rivals gibi son Need For Speed oyununu oynayan oyuncuların hem de Underground oyunlarını oynayan oyuncuların kullanmayı seveceği araçları oyuna ekleyeceklerini dile getirdi.
 
       Araç listesinden sonra modifiye özelliğine yoğunlaşan yapımcı ekip pek çok AEM firmasıyla anlaşmış. Modifiye sistemini oyuna eklerken yapımcı ekibin göz önünde bulundurduğu en önemli şeylerden birisi de oyunda aracımıza yapacağımız modifiyelerin gerçek hayatta "garajımızda, atölyede veya evimizin önünde" yapabileceğimiz modifiyeler olması.
 
       Frostbite Engine ile geliştirilen yapımda geliştirici ekip; toz, duman, hasar katmanları, yağmur efektleri gibi pek çok detaya önem veriyor. Alban, Frostbite Engine ile oluşturulan bir görüntüyü gerçek haliyle karşılaştıran bir görsel paylaştı. Bu görüntüde kullanılan grafik motorunun gücünü görebilirsiniz.
 
   
  3 Kasım'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncularıyla buluşacak yapım için yayınlanan diğer görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 19 Dk önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 48 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler