Need for Speed 2017 için Yeni Bir Görsel Paylaşıldı

01.06.2017 10:57 Gazali Çetinkaya

   Electronic Arts ve Ghost Games, yeni Need For Speed oyununun nerede geçeceğinin sinyalini veren yeni bir görsel paylaştı.
 
 
   Bu şekilde pek bir şey anlaşılmasa da kontrast ayarı ile oynandıktan sonra şehir daha belirgin olarak görünüyor.
 
 
 
   Oyunun nerede geçeceğine dair tahminler sağ taraftaki uzun kuleye dayanarak Seattle veya Las Vegas. İlk tahmin Washington eyaletinin Seattle şehrinde bulunan bir gözlem kulesi Space Needle, ikincisi ise Las Vegas, Nevada'da yer alan bir yapı Stratosphere Tower.
 
   Need for Speed The Run gibi bazı istisnalar dışında Need for Speed oyunları genellikle gerçek dünyadaki konumlara göre çeşitli şekillerde esinlenen kurgusal şehirlerde geçiyor.
 
   Electronic Arts yeni Need For Speed oyununun bu yıl sonlarında çıkış yapacağını doğruladı. Geçtiğimiz ay Ghost Games geri bildirimleri dinlediklerine dair oyun hakkında bazı bilgiler paylaşmıştı. Bunlardan bazıları offline olarak oynayabilme ve oyunu durdurma seçeneklerinin olması gibi. Tümünü buradan okuyabilirsiniz.
 
   Electronic Arts bu hafta yeni Need for Speed oyununun ismini açıklayacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Payback Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 44 Sn önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 46 Dk önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 1 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 2 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler