Need for Speed Heat'de Loot Box Olmayacak

16.08.2019 07:53 Gazali Çetinkaya

 
Kasım 2017'de çıkan serinin bir önceki oyunu Need for Speed Payback'in aksine Need for Speed Heat'de Loot Box bulunmayacak ve oyuncular yarışarak araç özelleştirme ekipmanları kazanacak.

EA DICE Topluluk Yöneticisi Ben Walke Reddit üzerinden yaptığı açıklamada "Need for Speed Heat'de Loot Box yok ve olmayacak." dedi.

"Oyunun çıkışından sonra ücretli araç indirilebilir içerik paketleri yayınlamayı planlıyoruz. Açıkçası, sadece bu. Loot Box ve üstü yok."

Ben Walke tarafından belirtilene göre, indirilebilir içerik paketlerinden ilki oyunun Palm City haritasındaki tüm toplanabilirlerin yerini göstermeye yarayan zaman kurtarıcı adlı bir içerik ile gelecek.
 
Need for Speed Heat 8 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Duyuru fragmanına ve ön sipariş detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Heat Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler