Yeni Need for Speed Oyununu Criterion Games Geliştiriyor; Heat EA Access ve Origin Access'e Geliyor

08.06.2020 18:08 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, bir sonraki Need for Speed oyununun geliştirme aşamasında olduğunu ve Criterion Games tarafından geliştirildiğini doğruladı.
 
Serinin son dört yıldaki geliştiricisi Ghost Games; Need for Speed: Rivals, 2015'teki reboot, Need for Speed: Payback ve Need for Speed: Heat oyunlarını yaptı. Criterion Games ise Burnout serisi ve Need for Speed: Hot Pursuit ile 2012'deki Need for Speed: Most Wanted ile tanınıyor.
 
Criterion Games genel müdürü Matt Webster tarafından belirtilene göre oyun hakkında daha fazla bilgiyi EA Play Live etkinliğinde öğreneceğiz. Etkinlik 19 Haziran Cuma 02:00'da başlayacak.
 
Ayrıca Need for Speed Heat'in 16 Haziran'da EA Access ve Origin Access Basic sisteminin kütüphanesine ekleneceği duyuruldu. Need for Speed Heat'in son güncellemesi de 9 Haziran'da yayınlanacak ve bu güncelleme oyuna cross-play (platformlar arası oynama) desteğini getirecek.
 
Yama notları için answers.ea.com

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Heat Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler