Need for Speed Payback Steam'de Yüzde 90 İndirimde!

27.10.2023 12:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından yayınlanan yarış aksiyon oyunu Need for Speed Payback, Steam platformunda büyük bir indirimle beraber karşımıza çıkıyor. Oyun bu kapsamda yüzde 90 indirimle beraber 199,00 TL yerine 19.80 TL'den satışta bulunuyor. Dolar bazlı sisteme geçmeden önce oynayacak oyunları bu tekliflerle beraber satın almanızı öneriyoruz.
 
Sevilen bir yarış deneyimi
 
 
 
Need for Speed Payback rakiplerinize karşı hızınızı arttırabileceğiniz ve özel modifiye parçalarıyla beraber özelleştirmeler yapabileceğiniz bir deneyimi bizlere sunuyor. Farklı tarzda etkinliklere ve yarışlara katılacağınız oyunda süratinizi arttırabiliyor ve hem tek oyunculu hem de çevrimiçi modlarla beraber diğer oyunculara karşı kapışabiliyorsunuz.
 
Çok satan oyun serilerinden biri olan Need for Speed'in diğer bir oyunu Need for Speed Payback'te Fortune Valley’nin yer altı dünyası, bir ihanetle bölünen ekibiniz, şehirdeki kumarhaneler, suçlular ve aynasızlara hükmeden karteller ve daha fazlası yer alıyor.
 
2017 fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 42 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler