Need for Speed: Shift 2 Unleashed Çıkış Tarihi

Geliştirici Slightly Mad Studios'un ilk oyundaki başarıyı tekrarlamasını bekliyoruz
05.01.2011 13:09 Alkan Adakaner


     Need for Speed: Hot Pursuit fırtınasından sonra Electronic Arts yeni bir NFS oyunu Need for Speed: Shift 2 Unleashed ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Üstelik bunun için çok fazla beklememize de gerek kalmadı.
 
     Electronic Arts Need for Speed: Shift  2 Unleashed'ın 8 Mart'ta Kuzey Amerika'da 10 Mart'ta ise Avrupa'da piyasaya çıkacağını duyurdu. Oyun Playstation 3 ve Xbox 360'ın yanı sıra PC için de hazırlanıyor.
 
     İlk oyunu ile başarılı bir performans sergileyen NFS Shift'in ikinci oyunundan da beklentilerimiz büyük. Yeni oyunda Autolog sistemi, 40'tan fazla kariyer mücadelesi ve yepyeni araçlar bizi bekleyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 10 Saat önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 07 Haziran VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 07 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler