Need for Speed: Shift 2'den Yeni Bilgiler

30.11.2010 09:32 Alkan Adakaner

 
    Need for Speed serisine uzun bir aradan sonra hayat veren Shift'in devam oyunu da ilk oyunu gibi iddialı olarak hazırlanıyor. Zaten oyun hakkında verilen bilgiler de bu yönde.
 
    Shift 2'nin hazırlanmasına katkıda bulunan DICE'ten Marcus Nilsson oyunun kapak tasarımlarının yanı sıra yepyeni bilgileri de açıkladı. Oyundan yeni ayrıntılar şöyle:

* Geceleri de yarışlar olacak
* Hot Pursuit'deki benzer bir Autolog sistemi olacak, böylece derecelerinizi ve arkadaşlarınızın performansını görebileceksiniz.
* Grafikler ve fizikler Gran Turismo ve Forza serileri ile yarışacak düzeyde yapılmaya çalışılıyor
* Oyunda kask görüşü de olacak ve bu görüş ile oyuncuların atmosferi daha iyi hissetmesi sağlanılmaya çalışılacak.
* Oyunun 30 fps'de sabit çalışması sağlanacakmış.

    Bu bilgilerin yanı sıra oyunun Playstation 3 ve Xbox 360 sürümlerinin kapak tasarımları da yayınlandı. Her iki kapak tasarımı da konsol logoları dışında aynı.
 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler